Items where Subject is "647.95 Eating and drinking places"

Group by: Creators | Item Type
Jump to: Thesis
Number of items at this level: 6.

Thesis

Anggraeni, Ghina (2019) Penggunaan Analisis SWOT-AHP untuk Evaluasi Kunci Faktor Manajemen Restoran Indonesia. Magister thesis, Universitas Brawijaya.

A’yun, Tedy Agvita Qurota (2017) Perencanaan Pengembangan Usaha Rumah Makan Mabuk Mancing Di Kelurahan Lesanpuro, Kecamatan Kedungkandang, Kota Malang, Jawa Timur. Sarjana thesis, Universitas Brawijaya.

Eprilia, Eka Sella (2017) Analisis Segmentation, Targeting Dan Positioning Pada Rumah Makan Menu Ikan Dan Seafood Di Kota Malang. Sarjana thesis, Universitas Brawijaya.

Novitasari, Megarany Dwi (2017) Pengaruh Store Atmosphere Rumah Makan Inggil Terhadap Keputusan Pembelian Konsumen. Sarjana thesis, Universitas Brawijaya.

Priambodo, Wahyu (2019) An Analysis of Indonesian Restaurant (Service Satisfaction) of Indonesia by Using IPA and CSI -A Case Study of an Indonesian Restaurant in Kaohsiung City. Magister thesis, Universitas Brawijaya.

Rochmi, Rinintya Fat Hu (2018) Penerapan Metode Traditional Conjoint Untuk Mengetahui Preferensi Pelanggan Dalam Memilih Warung Kopi (Studi Kasus Pada Pelanggan Warung Kopi Londow Tulungagung). Sarjana thesis, Universitas Brawijaya.

This list was generated on Wed Sep 18 16:07:37 2024 WIB.