Kualitas Fisik Dan Mutu Organoleptik Mayonnaise Dengan Penggunaan Lesitin Kedelai Sebagai Substitusi Kuning Telur

Akbar, Aldy Rizky (2020) Kualitas Fisik Dan Mutu Organoleptik Mayonnaise Dengan Penggunaan Lesitin Kedelai Sebagai Substitusi Kuning Telur. Sarjana thesis, Universitas Brawijaya.

Abstract

-

English Abstract

-

Other obstract

-

Item Type: Thesis (Sarjana)
Identification Number: 0520050009
Uncontrolled Keywords: -
Subjects: 600 Technology (Applied sciences) > 641 Food and drink > 641.8 Cooking specific kinds of dishes and preparing beverages > 641.81 Side dishes, sauces, garnishes > 641.814 Souces and salad dressings
Divisions: Fakultas Peternakan > Peternakan
Depositing User: Budi Wahyono Wahyono
Date Deposited: 26 Jan 2021 01:01
Last Modified: 26 Jan 2021 01:01
URI: http://repository.ub.ac.id/id/eprint/181905
Full text not available from this repository.

Actions (login required)

View Item View Item